İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Göçmen kaçakçılığı organizatörlerini pirincin içerisinden taş ayıklar gibi ayıklayacağız

Yerlikaya, terörle mücadelenin devam ettiği gibi düzensiz göç ve uyuşturucuyla mücadelenin de aralıksız süreceğini aktardı. “Uyuşturucu...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Göçmen kaçakçılığı organizatörlerini pirincin içerisinden taş ayıklar gibi ayıklayacağız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yerlikaya, terörle mücadelenin devam ettiği gibi düzensiz göç ve uyuşturucuyla mücadelenin de aralıksız süreceğini aktardı.

“Uyuşturucu tacirlerine de göz açtırmayacağız. Sokak sokak peşlerindeyiz. Vatandaşlarımızı zehirlemeye çalışanlara hayatı dar edeceğiz. Şehirde kim, ‘ben eşkıyayım’ deme cüretini gösteriyorsa, beklesinler onların da tepesine bineceğiz.” ifadesini kullanan Yerlikaya, şunları kaydetti:

Bir büyük mücadelemiz de düzensiz göçmenler ve göçmen kaçakçılığı organizatörleriyle elbette. Yaptığımız operasyonlarla, teknik takiplerimizle bu göçmen kaçakçılığı organizatörlerinin de şimdi gezdiklerini sansınlar, pirincin içerisinden taş ayıklar gibi ayıklayacağız. Tek tek nefeslerini keseceğiz. Huzur ve güven için yaptığımız bu mücadelemizin güzel neticelerini Ağrı’mızda da hep birlikte görüyoruz. Kardeşliğimiz de birlik ve beraberliğimiz de her gün daha da güçleniyor. Vatan aşkımız bu tabloyla taçlanıyor. Hep birlikte el ele, gönül gönüle çalışacak hem Ağrı’mızı hem ülkemizi Türkiye yüzyılı hedeflerine taşıyacağız. Evet, hep birlikte Ağrı’mızın gençleriyle, kadınlarıyla, erkekleriyle, bu şehrin gönülleri Ağrı Dağı gibi yüce güzel insanlarıyla Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşacağız.

Haber Merkezi