İkinci el otomobil piyasası hareketlendi

Seçim öncesinde duraklayan ikinci el otomobil satışları Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla tekrardan hızlandı. Eskişehir'de oto galericilik yapan...

İkinci el otomobil piyasası hareketlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim öncesinde duraklayan ikinci el otomobil satışları Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla tekrardan hızlandı.

Eskişehir’de oto galericilik yapan esnaflar yatırım yapmanın tam zamanı olduğunu söyledi. Oto galericilik yapan Murat Doğru, seçim döneminde yavaşlayan işlerin sonuçların belli olmasıyla birlikte tekrardan hızlandığını söyledi.

Kurban Bayramı’nın da yaklaşmasıyla yoğunluğun başladığını ifade eden Doğru, “Seçimleri atlattık, seçimden önce piyasanın önü açıktı. Satışlar bir hayli hızlıydı. Ancak seçim arası biraz durgunluk oldu, ikinci el piyasası yavaşladı. Seçimler geçtiği için ikinci el piyasasında tekrardan bir yükseliş olmasını bekliyoruz. Önümüz bayram, yavaş yavaş hareketlilik başladı. Bunun daha da yükselmesini bekliyoruz. Bayram öncesi için şu anlık çok yoğun olduğunu söyleyemem ama yavaş yavaş başlıyor. Ancak piyasanın seçim arasındaki durumundan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Birinci ve ikinci tur arasında yaşanan durgunluk esnasında insanlar ne yapacağını bilemedi. Artık işler tekrardan yükseliş evresine geçiş yaptı” dedi.

Haber merkezi