İzmir 2. Bölge Milletvekili Gökçe Gökçen Ödemiş’te

Sabriye Bedel / Yenikiraz.com Seçim süreci kapsamında Ödemiş’e gelerek sahayı gezen ve CHP Ödemiş İlçe Binasına...

İzmir 2. Bölge Milletvekili Gökçe Gökçen Ödemiş’te
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sabriye Bedel / Yenikiraz.com

Seçim süreci kapsamında Ödemiş’e gelerek sahayı gezen ve CHP Ödemiş İlçe Binasına basın açıklaması yapan  İzmir 2. Bölge Milletvekili Gökçe Gökçen açıklamalarda bulundu.

“Sayın İlçe Başkanlarım, sevgili yol arkadaşlarım, değerli basın emekçileri hepinizi saygıyla selamlıyorum. Değerli örgütümüze, değerli ittifak partilerimize 14 Mayıs öncesi çalışmaları için teşekkür ediyorum. 14 Mayıs’a kadar isterdik ki daha olgun daha sakin daha barış içinde  bir seçim süreci bir kampanya süreci yaşayalım. Ama ne yazık ki bütün bu süreç kara propagandalarla ve dün Sayın Cumhurbaşkanının devletin televizyonunda kendi ağzıyla itiraf ettiği üzere montaj videolarla partimizi ve ittifakımızı hiç olmayacak şekillerde suçlamalarla karşı karşıya bıraktılar, vatandaşı düşürmeye çalıştılar. Hatta Erzurum’da Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımızı taşlatacak kadar sert bir sürece götürdüler.

BİZ TERÖRİST DEĞİLİZ BİZ TERÖRİSTLERLE İTTİFAK YAPMADIK

CHP olarak Millet İttifakı olarak bizler biliyoruz ki bu kutuplaştırma iklimi ülkemize, birliğimize çok ciddi zarar veriyor.  Biz terörist değiliz biz teröristlerle ittifak yapmadık.Ama Hizbullahçı teröristleri T.B.M.M.’ye sokan bir anlayış ile karşı karşıyayız.Bu kişiler kadınları sahiplendirmek istiyor.

Bizler T.C.’de özgürce yaşamak isteyen kadınlar olarak 28 Mayıs’ta 14 Mayıs’ta başladığımız işi bitireceğiz.

Güçlü bir değişim talebi 14 Mayıs’ta sandıktan çıkmıştır. Kara propagandaya karşı Türk Milleti cevabını sandıkta verecektir. Bizler Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu cumhuriyeti 2. yy.’nda demokrasi ile taçlandıracağız. Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu bu pazar akşamı Cumhurbaşkanı yapıp Çankaya köşküne hep beraber uğurlayacağız.”