İzmir Büyükşehir Belediyesi üreticiye küçükbaş hayvan desteğini sürdürüyor

'Başka Bir Tarım Mümkün' vizyonu doğrultusunda, yerel üreticiye ve kırsala yönelik projeleriyle tüm Türkiye'ye örnek bir...

İzmir Büyükşehir Belediyesi üreticiye küçükbaş hayvan desteğini sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Başka Bir Tarım Mümkün” vizyonu doğrultusunda, yerel üreticiye ve kırsala yönelik projeleriyle tüm Türkiye’ye örnek bir kalkınma modeline öncülük eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bergama’da 30’u kadın olmak üzere 104 üreticiye 385 küçükbaş hayvan dağıttı. Başkan Tunç Soyer, “Atatürk’ün dediği gibi köylü milletin efendisidir. Yorulmayacağız, usanmayacağız umudumuzu kaybetmeyeceğiz. Çünkü genç kardeşlerim arkadan geliyorlar. Bu bereketli topraklarda üretmeye, huzurla, beraber yaşamaya devam edeceğiz. Yoksulluğu bitireceğiz, toprakların bolluğu, bereketinden eşit şekilde faydalanacağız” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Başka Bir Tarım Mümkün” vizyonu doğrultusunda yerel üreticiye, çiftçiye ve köylüye sağladığı desteklerle yüzleri güldürmeye devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bergama’da 30’u kadın olmak üzere 104 üreticiye 385 küçükbaş hayvan dağıttı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Bergama Mezbahası’nda yapılan dağıtım törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Köy-Koop İzmir Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Neptün Soyer, Bergama Çamavlu Kooperatif Başkanı Mustafa Kocataş, CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay, muhtarlar, kooperatif ortakları, üreticiler ve yurttaşlar katıldı. Tüm üreticiler, Başkan Tunç Soyer’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Sabriye Bedel / yenikiraz.com