İzmir Fuarı'nda muhteşem gece

İzmir'in Avrupa Gençlik Başkenti finalistliğine özel olarak 'Gençlik' temasıyla düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı, sanat ve eğlence dolu etkinliklerle...

İzmir Fuarı'nda muhteşem gece
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir’in Avrupa Gençlik Başkenti finalistliğine özel olarak “Gençlik” temasıyla düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı, sanat ve eğlence dolu etkinliklerle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Fuarın vazgeçilmezi Çim Konserleri’nde “Kuzeyin Oğlu” olarak bilinen Karadeniz müziğinin efsane ismi Volkan Konak sahneye çıktı. Yaptığı cover şarkılarla tanınan Marj Jane Rock&More Sahnesi’nde, Sunay Akın ve Nihat Sırdar, “Sivrisinek Dedin de Aklıma Geldi” isimli gösterileri ile Atatürk Açık Hava Tiyatrosu’nda, Ayta Sözeri de Mogambo Geceleri’nde sevenleriyle buluştu.
İki saati aşkın süre sahnede kalan Volkan Konak, konserine “Dostum Dostum” türküsüyle başlarken, şarkı aralarında sevenleriyle de sohbet etti. Konak dinleyicilere, “Bu akşam buraya umut ve neşe almaya geldim. Sevgili dostlar, Türkiye’min ve İzmir’imin güzellikleri, omuzları üzerinde baş taşıyan birey olmuş asil insanlar, şeyhe, şıha, ağaya maraba olmayan asil insanlar, siz olduğunuz sürece bu dünya ve bu Türkiye daha güzel olacak. Dürüst, asil, uygar insanlara selamlar olsun” diye seslendi.
Çim Konserleri Sahnesi’nde 5 Eylül’de Sibel Can, 6 Eylül’de Yüzyüzeyken Konuşuruz, 7 Eylül’de Funda Arar, 8 Eylül’de Athena, 9 Eylül’de Tan Taşçı, 10 Eylül’de ise Haluk Levent sahne alacak. Konserler saat 21.00’de başlayacak.

iha