“İzmir ve Kültürel Değerleri” resim yarışması sergisi açıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Konak Metro Sergi alanında 30 Temmuz’a kadar sanatseverlere ev sahipliği...

“İzmir ve Kültürel Değerleri” resim yarışması sergisi açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Konak Metro Sergi alanında 30 Temmuz’a kadar sanatseverlere ev sahipliği yapacak “İzmir ve Kültürel Değerleri” resim yarışması sergisinin açılışına katıldı.  Başkan Soyer “Hayatta en çok ressamları kıskandım. Çünkü onların gönül penceresi hayata başka türlü bakıyor, onlar başka bir zenginlik taşıyorlar. Ne mutlu sizlere” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir’i kültür sanat kenti haline getirme vizyonuyla yürütülen çalışmalar hız kesmiyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin organizatörlüğünde kentin kültürel değerlerini sanatçıların gözünden görmeyi amaçlayan “İzmir ve Kültürel Değerleri” resim yarışması sergisi açıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in katılımıyla kapılarını İzmirlilere açan ve 100 eserden oluşan sergi için İzmir Büyükşehir Belediyesi Konak Metro Sergi alanında etkinlik düzenlendi. Sergi 30 Temmuz’a kadar ziyaret edilebilecek.

Sabriye Bedel / yenikiraz.com