Kahve falında boğa görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında boğa görmek, fal sahibinin duygusal anlamda gelgitli durumlar yaşayacağı bir döneme gireceği ve bu...

Kahve falında boğa görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında boğa görmek, fal sahibinin duygusal anlamda gelgitli durumlar yaşayacağı bir döneme gireceği ve bu dönemde hayatı ile ilgili önemli kararlar verirken dikkatli, sabırlı olması gerektiği anlamına gelir.

FALDA BOĞA GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Uzun yıllar önce çok güzel bir aşk yaşadığınız, evlilik planları yaptığınız fakat koşullar dolayısıyla ayrılmak zorunda kaldığınız kişiyle yollarınız yeniden kesişecek. Kalbinizin aslında ona karşı hiç kapanmadığını fark edeceksiniz. Bu aşk küllerinden yeniden doğacak. Birbirinizi çok özlemiş olduğunuzu fark edeceksiniz. Araya uzun zaman girdiği için hemen evlilik kararı vermek yerine beraber geçirebileceğiniz güzel günlerin tadını çıkarmaya, acele etmemeye karar vereceksiniz. Birbirinizi iyice ölçüp tarttıktan ve ayrı yaşayamayacağınızı anladıktan sonra evlilik kararı alıp beraber güzel bir aile kuracaksınız.

Para konusunda da gücü seven bir kişiliğiniz var. Yatırım yapma konusunda vereceğiniz önemli karar parasal gücünüzü arttıracak. Elinizdeki maddi birikim bereketlenerek artmaya devam edecek, sizin ve ailenizin bundan sonraki hayatı için maddi bir problemi kalmayacak. Aile bireylerinin yıllardır sahip olmak istediği şeyleri alma imkanına sahip olacaksınız. Hiç beklemediğiniz bir yerden ulaştığınız servet maddi anlamda sizin için bir dönüm noktası olacak olsa da bu parayı kullanırken dikkatli olmalısınız. Akıllıca harcamalar yapmalı, ticari zekanızı devreye sokarak paranızı katlamanın yollarını araştırmalısınız. Böylece maddi gücünüzü kaybetme korkusu yaşamaktan kurtulabilirsiniz.

Haber Merkezi