Kahve falında çam ağacı görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında çam ağacı görmek, fal sahibinin bir konu ile ilgili karar aşaması yaşayacağı ve ani...

Kahve falında çam ağacı görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında çam ağacı görmek, fal sahibinin bir konu ile ilgili karar aşaması yaşayacağı ve ani kararlar vermekten kaçınarak bir süre beklemesi gerektiği anlamına gelir.

FALDA ÇAM AĞACI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Uzun zamandır sana açılmak isteyen birisi var. Duyguları çok yoğun fakat biraz çekingen duruyor bu yüzden size anlatamıyor. Bazı kararlar alacağın zaman gelecek fakat biraz düşünmelisin. Ailen ile tanıştıracağın bir kişi olacak, ilk etapta biraz sıcak bakmayacaklar ve biraz ön yargılı olacak. Fakat zamanla tanıdıkça daha ılımlı ve sıcak karşılayacaklar. Bazı tartışmalar olacak fakat ortamı toparlamaya çalışan bir aile büyüğü var bu kişi devreye girecek. Bir teklif gelebilir düşünmeden karar vermemelisiniz. Sevdiğiniz insanı geçmişi ile yargılamamalısınız. Fazla kaprisli olmamalısınız, sevdiğiniz kişinin size bir sürprizi var fakat biraz daha beklemelisiniz.

Kahve falı yorumcularına göre ilerideki hayatınızda bolluk bereket içinde olacağınız anlamına gelir. Biraz sıkıntılı zamanların habercisi de olabilir. Uzun zamandır beklediğiniz bir miktar para gelecek. Bu parayla planladığınız işleri yapacaksınız. Fal sahibinin ferah bir dönem geçireceğine işaret eder. Borcunuz var ise elinize büyük miktarda toplu para geçeceğine işaret eder. İşlerine yeni adımlar atacağı rahat bir yaşam  süreceği anlamına gelir. Eğer sıkıntı içinde iseniz bolluğa erişeceğiniz anlamına gelir. Aileniz ile ufak bir tatil planı yapıyorsunuz fakat oldukça yoğun olduğunuzdan dolayı ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Haber Merkezi