Kahve falında ceylan görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında ceylan görmek, fal sahibinin dünyalar tatlısı kız evlada sahip olacağı ve beklediği paranın tez...

Kahve falında ceylan görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında ceylan görmek, fal sahibinin dünyalar tatlısı kız evlada sahip olacağı ve beklediği paranın tez vakitte eline geçeceği anlamına gelir.

FALDA CEYLAN GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Ürkek olduğu kadar da son derece güzel bir kadın ile tanışıp onu daha yakından tanıma imkanı bulmak isteyeceksiniz. Sizi etkileyen gözleri rüyalarınızı süsleyecek, bakmaya bile kıyamayacaksınız. Onu tanıdıkça güzelliği kadar aklı ve davranışları kadar kalbinin de güzelliğini keşfederek hayatınızın kalanını onunla geçirmek isteyeceksiniz. Bu teklifinize karşılık bulup evlilik yolunda ilk adımı atmanın mutluluğunu tüm ailenizle birlikte yaşayacaksınız.

Dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşurmuş. Hayatın kendi düzeni ve bu düzenin içinde ektiğini biçmenin de bir yolu var. Çoğumuz bu durumu bilmeden daha doğrusu üstüne almadan yaşarız. Fakat haksızlığa uğrayan tarafından bu durum hissedilir ve içi soğur. İçinizde dert olan ve uğradığınız haksızlığı bir şekilde dile getirme isteğiniz ilahi adalet ile gerçekleşecek. Hiç ummadığınız bir anda aynı ortamda yer almak ve o kişilerle yüzleşmeniz size yapılan haksızlığı da ortaya çıkartmaya vesile olacak. Bu duruma düşmüş olmak ilk başta pek hoşunuza gitmese de karşı tarafın yüzünde alan utancı ve pişmanlığı görmek her şeye bedel olacak.

Kahve falı yorumcularına göre güzel bir haberin müjdecisidir. Maddi olarak sizi sevindiren ve hedeflerinize giden yolda önünüzü açan bir paranın yakın zamanda elinize geçeceğinin habercisidir. Bir müddettir alacaklı olduğunuz paranın, zamanında gelmemesi sizi zorlayacak ve bu tarz bir duruma bir daha düşmemek için iki kere düşünmeniz gerektiğini acı bir tecrübe ile anlamış oldunuz.

Haber Merkezi