Kahve falında civciv görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında civciv görmek, fal sahibinin kendisi hakkında yakın çevresinde dedikodu yapıldığına ve bu dönem içerisinde...

Kahve falında civciv görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında civciv görmek, fal sahibinin kendisi hakkında yakın çevresinde dedikodu yapıldığına ve bu dönem içerisinde atacağı adımlara özellikle dikkat etmesi gerektiğine işaret eder.

FALDA CİVCİV GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Evliliğinizi bitirme kararı almış olmanız eşinizi sevmediğiniz anlamına gelmiyor. Ama bir takım nedenlerden dolayı fazla yıpranmış ve istediğiniz hayatın bu olmadığını düşünüyorsunuz. Kısa zaman içerisinde eşinizle tekrar oturup konuşacak, evliliğinize bir şans verme kararı alacaksınız. Tüm sorunlarınız çözüme ulaşacak ve evliliğinizde yeni bir döneme gireceksiniz. Alınganlıkları bırakarak, eşinizin size verdiği değeri anlayacak, mutlu bir evliliğin devam etmesi için elinizden geleni yapma kararı alacaksınız.

Yaptığınız harcamalara kısıtlama getirme vaktiniz geride kalacak. Elinize geçecek yüklü miktarda para ile, hayallerinize ulaşacağınız anlamına gelmektedir. Gelen bu para sayesinde, çılgınlar gibi alışveriş yapabileceğiniz, doyasıya eğlenebileceğiniz bir döneme gireceksiniz. Verdiğiniz bir borcu fazlası ile geri alacağınız anlamına gelmektedir. Uzun zaman önce bir yakınınıza borç vermiş ve üzerinden seneler geçmiş olması, kişinin mahcup olup size fazladan para vereceğine işaret eder. Bu gelen para ile bereketli bir döneme gireceksiniz. Size ilaç gibi gelecek ve istediğiniz o arabayı alacaksınız.

Haber Merkezi