Kahve falında dağ görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında dağ görmek, fal sahibinin hayatında karşılaştığı bir takım engellere pes etmeden mücadele etmesi halinde...

Kahve falında dağ görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında dağ görmek, fal sahibinin hayatında karşılaştığı bir takım engellere pes etmeden mücadele etmesi halinde gerçekleri fark ederek hayırlı kapıların açılacağı ve mutlu olacağı anlamına gelir.

FALDA DAĞ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Hem sevmeyi hem de sevilmeyi aynı anda yaşayacaksınız. Doğru kişiyi bulmanın zor olduğu bu dönemde gerçek aşkınızı bulmuş olmanız, ne kadar şanslı olduğunuzu göstermektedir. Hayatınızın en şanslı dönemine giriş yapacaksınız. Hem kendinizi hem çevrenizdeki sevdiklerini mutlu günler bekliyor gibi görünüyor. Aşık olduğunuz kişi ile uyumlu ve seviyeli bir ilişki içine gireceksiniz. Hayatınıza girdiği andan itibaren sizin mutluluğunuz için etrafında pervane olacak, rahat etmeniz için elinden gelen her şeyi yapacak.

Uzun zaman sonra işleriniz açılacak ve daha fazla müşteriye sahip olacaksınız. Bu dönem, adınız çok daha fazla duyulacak. Yaptığınız reklamlar işe yarayacak gibi gözüküyor. Bu dönemde sevdiğiniz kişilerin desteklerini de bol bol göreceksiniz. İşleriniz açıldıkça finansal anlamda da çok büyük ilerlemeler kaydedeceksiniz. Yavaş yavaş gelişecek ancak tam bir büyüme mekanizmasına sahip olacaksınız. Bu gelişim evresinde doğru kararlar verdiğiniz görünmekte. Aldığınız kararlar sayesinde, işleriniz daha da büyüyecek, adı herkes hatta tüm dünya tarafından duyulmaya başlanacak ve ciddi paralar kazanmaya başlayacaksınız.

Haber Merkezi