Kahve falında denizaltı görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında denizaltı görmek, fal sahibinin ilişkisinin evliliğe doğru yol alacağı ve çok mutlu bir yuva...

Kahve falında denizaltı görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında denizaltı görmek, fal sahibinin ilişkisinin evliliğe doğru yol alacağı ve çok mutlu bir yuva kuracağı anlamına gelir.

FALDA DENİZALTI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Uzun zamandır yapmayı istediğiniz ve hayallerinizi süsleyen bir tekne gezisine yakında çıkacağınızın müjdecisidir. Sevgiliniz hayatınızda güzel anılar biriktirmek ve sizin içinde özel olan bir anı yaşatma için harika bir sürprizle karşınıza çıkacak. Arkadaşlarınızın da desteği ile hazırlanan ve hayalini kurduğunuz bir yatta hem harika bir gün geçirecek hem de evlilik teklifi alacaksınız. Kalbiniz uzun zamandır bir boşlukta ve içinizdeki arayış sizi yanlış arkadaşlıklara sürükleyebilir. Hayatınızda yanlış biri olmasındansa, kalbinizin boş olması yanlış kişiler yüzünden üzülmemenize, doğru insanla karşılaştığınızda da kalbinizde misafir edecek yerinizin olur. Ne istediğinizden emin olursanız, o kişi ile karşılaştığınızda kalbinizin atışını arttıracak ve işte bu demenize neden olacaktır.

Uzun bir bekleyiş ile zaman kaybetmiş olsanız da harekete geçmek ve ilk adımı atmakla yolunuz açılacak. Ya yürü kulum dercesine işinizi hızla yoluna koyacaksınız. Yaşanan bazı sıkıntıları kafanıza takmayıp, güler yüzle kıskananlar her zaman olacak demeniz çevrenizde de sevilmenize sebep olacak. İşinizde gördüğünüz eksiklikleri kısa sürede düzenleyip, yaz sezonuna girdiğinizde, maddi açıdan da olumlu gelişmeler yaşayacaksınız.

Maddi açıdan ferahlayacağınız bir dönemdesiniz. Her ay ne yapacağım diye kara kara düşünmek maddi açıdan bir fayda sağlamıyor. Aksine bu tarz düşüncelerle kendinizi üzüyorsunuz. Kötü düşünceler, kötüyü çekeceği için iyi düşün iyi olsun diyerek yol almanız, kısa sürede bir çok kapıyı açacak. Keşke daha önce farkına varsaydım diyeceksiniz.

Haber Merkezi