Kahve falında deve kuşu görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında deve kuşu görmek, fal sahibinin sevdiği ile yaşadığı huzursuzluğun son bulacağı ve çok mutlu...

Kahve falında deve kuşu görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında deve kuşu görmek, fal sahibinin sevdiği ile yaşadığı huzursuzluğun son bulacağı ve çok mutlu olacağı anlamına gelir.

FALDA DEVE KUŞU GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Hayatınızdaki birinin gönlünü kazanmanız gerekiyor. Son zamanlarda bu kişi ile karşılıklı kırılmış, gücenmiş olabilirsiniz. Ve o kişinin sizin için ilerleyen zamanlarda aşk ilişkisinde bulunacağınız biri olduğunu bilin. Aranızda bu kişi ile oluşan bağın sağlam temelleri olacak ve uzun soluklu bir ilişki olacağı açık. Ondan özür dileyerek ilk adımı atıp onun kalbini kazanarak, daha mutlu bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Kırgınlıkların kısa sürede düzeleceği ve bu kişi ile yeni mutlu bir ilişkinin başlayacağını bilin.

Biraz sosyal çevrenizi genişletmek etrafınıza daha fazla ayrıntılı bir şekilde farkındalık halinde bakmak ile olacaktır. Deve kuşu misali gömdüğünüz kafanızı biraz dışarı çıkartarak etrafta olup bitene bakarak üzerinize düşenleri yerine getirmenin zamanı. Paranın size akması için etrafınızdaki fırsatları görebilmeniz için ve sosyal çevrenizde güneş gibi parlayıp biraz daha dışa dönük olabilirsiniz. Bu sayede size, yeni kapılar açılacak ve eskisinden daha mutlu ve bol para ve zenginlik içinde olacağınız günler çok yakında diyebiliriz. Şimdilerde hayatınız hareketleniyor. Parasal konularda elinizin bollaşacağını bu edindiğiniz yeni çevre sayesine olacağı ortada. Yeni iş teklifleri ve güzel iş fırsatları kapınızdalar.

Haber Merkezi