Kahve falında kadeh görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında kadeh görmek, fal sahibinin yakın zamanda eline geçecek olan şansı iyi değerlendirmesi halinde mutlu...

Kahve falında kadeh görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında kadeh görmek, fal sahibinin yakın zamanda eline geçecek olan şansı iyi değerlendirmesi halinde mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağı anlamına gelir.

FALDA KADEH GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Hayatınızdaki kişi ile evlilik yoluna gireceğiniz anlamına gelmektedir. Güzel bir evlenme teklifi alacak, bu teklif karşısında büyük heyecan yaşayacaksınız. Aslında hiç beklemediğiniz bir anda gelen bu teklif sizin gözünüzü korkutuyor olsa da, kendinizi dünyanın en şanslı insanı hissedeceksiniz.

Eşinizle bir takım sorunlar yaşıyor, bunu kendinize mal ediyorsunuz. Aslında biraz düşünseniz bunun nedeninin kendiniz olmadığını anlayacaksınız. Eşiniz ile aranıza girmeye çalışan, sizi kıskanan biri var. Bu kişi çok yakınlarınızda uzun boylu, esmer bir bayan. Bu kişi sizin hayatınızın her alanında yanınızda. Yakında büyük bir açık verecek ve kendini belli edecek. Evliliğinize nifak tohumları sokan bu kişinin açığa çıkması ile beraber, evliliğinizin üzerinde dolaşan kara bulutlar gidecek, her şey yoluna girecektir. Daha mutlu ve huzurlu olacağınız dönemin geldiği anlamına gelmektedir.

Kahve falı yorumcularına göre yeni kazançlar elde ederek, geleceğe yatırım yapacağınız anlamına gelmektedir. Bu aralar bir şans oyunu oynamalısınız. Şansınız çok açık. 3, 18, 36 bu rakamlar size uğur getirecektir. Güzel bir gelir elde etmenizi sağlayarak, isteklerinize ulaşacaksınız. Bolluğun ve bereketin olduğu, şanslı döneme gireceksiniz. Bir yakınınızdan miras kalacağı anlamına gelmektedir. Bu miras sayesinde, tüm sıkıntılarınızdan arınacak, yeni bir ev sahibi olacaksınız. Bu ev size şans getirecek, hayatınızı istediğiniz gibi düzene sokacaksınız. Sofranızdan rızk, cebinizden paranın eksik olmadığı döneme gireceksiniz.

Haber Merkezi