Kahve falında kaktüs görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında kaktüs görmek, fal sahibinin uğradığı haksızlık karşısında sabır göstermesi gerektiği çok yakında selamete ereceği...

Kahve falında kaktüs görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında kaktüs görmek, fal sahibinin uğradığı haksızlık karşısında sabır göstermesi gerektiği çok yakında selamete ereceği anlamına gelir.

FALDA KAKTÜS GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Bu dönemde aşk hayatınızda çok güzel gelişmeler ile karşı karşıya kalacaksınız. İlişkinizde yaşadığınız sorunlar bu dönem son bulacak, yerini güzel anlar alacak. Sevgiliniz ile bazı konularda çok sık anlaşmazlık yaşadığınız görünüyor. Birbirinizi anlamakta güçlük çekiyorsunuz çünkü dinlemeden yargılamaya başlıyorsunuz. Bu ön yargılar ilişkinizi oldukça fazla zedelemiş gibi görünüyor. Her tartışma birbirinizden uzaklaşmanıza neden olacak ve ilişkiniz sona yaklaşacak. Ancak bu dönem tüm bu kötü olaylardan uzaklaşacaksınız. Yaptığınız yanlışların sizi nereye götürdüğünü ve ne hale geldiğinizi idrak edeceksiniz, birbirinize olan sevginiz ve bağlılığınız kavgalarınızdan daha fazla ağır basacak. Kavgalar artık son bulacak ve birbirinizi dinlemeye başlayacaksınız. Uzun uzun sohbetler ettiğiniz, birbiriniz dinlediğiniz bir döneme giriş yapacaksınız.

Bu dönem finansal bakımdan çok güzel gelişmeler yaşayacaksınız, hayatınız boyunca tatmadığınız duyguları tadacak ve kendi ayaklarınızın üzerinde durmanın nasıl keyif verici bir şey olduğunu keşfedeceksiniz. İş hayatına atılmaya hazırlanıyor gibi görünüyorsunuz. Okuduğunuz okul, aldığınız kurslar ve diğer tüm hazırlıklar boşa gitmeyecek, verdiğiniz emeğin karşılığını çok güzel bir iş ve yüksek gelir ile alacaksınız. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz kariyer hayatına giriş yapacaksınız. İşiniz okuduğunuz bölümle alakalı olacak gibi görünüyor ve bu sayede öğrendiklerinizi hayata geçirmeye başlayacaksınız. İşe girdikten sonraki ilk süreç sizin için biraz zorlayıcı olabilir. Yeni ortam, yeni insanlar, bilinmeyen kurallar başta ne yapacağınızı anlamakta zorluk çekebilirsiniz. Fakat işler rayına oturunca öğrenmeye başlayacak ve işinizden keyif almaya başlayacaksınız.

Haber Merkezi