Kahve falında kılıç görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında kılıç görmek, fal sahibinin ağzından çıkan sözlere dikkat etmesi gerektiği aksi halde yakın çevresi...

Kahve falında kılıç görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında kılıç görmek, fal sahibinin ağzından çıkan sözlere dikkat etmesi gerektiği aksi halde yakın çevresi ile yapacağı dedikodu ile birlikte büyük bir sıkıntı yaşayacağı anlamına gelir.

FALDA KILIÇ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Yeni başladığınız ilişkinize biraz tepki göstereceklerdir fakat zamanla daha ılımlı bakacaklardır. Biraz zor dönemler yaşayacaksınız ama sevdiğiniz insanın desteği ile daha iyi kararlar verip bu süreci atlatacaksınız. Bir arkadaşınız size fedakarlıklar yapıp kötü zamanınızda hep yanınızda bulunacak. Sevgiliniz ile bazı kararlar alacaksınız bazı planlar yapacaksınız. Acele etmeden kararlar vermelisiniz. Eğer evli iseniz eşiniz ile bazı atışmalar yaşayacaksınız biraz sözlerinize dikkat etmenizde fayda var. Bu zamanları konuşarak atlatacaksınız. Sizin mutluluğunuzu kıskanan etrafınızda biri var fakat bu kişiyi fark edeceksiniz zamanla uzaklaşacaksınız. Sevdiğinizle bir plan yapıyorsunuz bunu zamanla gerçekleştirip çok mutlu ve huzurlu olacaksınız.

Bir arkadaşınızın acil paraya ihtiyacı olacak ona el uzatmanızı isteyecek. İş konusunda size yardım edecek bir arkadaşınız olacak sizin için büyük fedakarlıkta bulunacak. Stres altında olacaksınız bu işleri karıştırmanıza ve yoğun bir döneme işaret eder. ileriye yönelik bazı yatırım planlarınız olacak. Bazı tatil planları yapıyorsunuz ama başka harcamalarınızdan dolayı kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacaksınız. Rahat bir hayatınız olacak girdiğiniz işlerde kazancınız büyük olacak. Yapacağınız bir plan yolunda ilerleyecek ve refah düzeyiniz yükselecek ailenizi de bu zor süreçlerden kurtaracaksınız.
Haber Merkezi