Kahve falında kuğu görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında kuğu görmek, fal sahibinin ailesi ile ilgili yaşadığı dargınlığın ortadan kalkacağı ve hanenin huzurla...

Kahve falında kuğu görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında kuğu görmek, fal sahibinin ailesi ile ilgili yaşadığı dargınlığın ortadan kalkacağı ve hanenin huzurla birlikte gelen mutluluk ile dolacağı anlamına gelir.

FALDA KUĞU GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Ne kadar şanslısınız. Özellikle eşiniz gözünüzün içine bakıyor ve sizi incitirim diye titizleniyor. Bu kadar özel biri olmanızda tabii ki sizin de katkınız oldukça fazla. Bu aralar eşinizin bir şeylere canı sıkılmış ve kendine dert ediyor olabilir. Size düşen onu anlamaya ve destek olmaya çalışmak. Kendini yalnız hissetmediği için kısa süre içinde kendini toparlayacak.

Arkadaşlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel bir günün sonunda, ortamda bulunan ve sizi büyüleyen kişiden bir teklif alacaksınız. Bu teklife sıcak baksanız da, aşık olmaktan ve ona kapılıp gitmekten korktuğumuz için tereddüt etmenize neden olacak. Unutmayın sonunu düşünen kahraman olamaz. Ayrıca bu aşkın sonu canınızı yakıp, göz yaşı dökmenize sebep olmayacağı gibi, rüyalarınızı süsleyen bir evlilik ile taçlanacak.

Bir kaç senedir ev kredisi ödeyerek aldığınız ve maddi sebeplerden dolayı dekore etmeden, apar topar taşınmak zorunda kalmıştınız. Babadan kalan bir miktar miras ile evinizi istediğiniz gibi dekore etme imkanı bulacağınız gibi kredisini de kapatacaksınız. Aile yakınlarından birinden miras kalan arsa diğer hissedarlarında talebi ile satışa çıkartılarak, elinize azda olsa toplu bir paranın geçecek. Yaşadığınız dar boğaz nedeni ile arabanızın kredisini ödemekte zorlanıyorsunuz. Durumunuzu bilen bir arkadaşınızın tavsiyesi ile arabanızı kiralamak süreyi ile hem kredisini ödeyip, hem de arabanızı satmaktan vazgeçeceksiniz.

Haber Merkezi