Kahve falında tavşan görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında tavşan görmek, fal sahibinin uzun zamandır yaptığı dualarının kabul olacağı ve büyük bir dileğinin...

Kahve falında tavşan görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında tavşan görmek, fal sahibinin uzun zamandır yaptığı dualarının kabul olacağı ve büyük bir dileğinin gerçekleşerek çok mutlu olacağı anlamına gelir.

FALDA TAVŞAN GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Yaşayacağınız kısa süreli duygu yoğunluklarına işarettir. Kısa süreli mutluluk ve ya kısa süreli üzüntü olarak da yorumlanabilir. Üzücü olaylar karşısında da çok endişe etmemeniz gerekmektedir, çünkü geçici bir süre için yaşanacaktır. Aşk hayatında bir süredir huzursuz olduğunuz bazı konularla ilgili önemli bilgiler öğreneceksiniz ve bu doğrultuda hayatınızda ciddi karalar alacaksınız. Sevgiliniz ve ya eşiniz ile aranızda gizli saklı olan şeyler gün yüzüne çıkabilir, sizin çok şaşırmanıza sebep olabilir. Kısa süreli bir ayrılık, uzaklaşma gibi durumlarda söz konusu olabilir. Ama kısa bir süre sonra tekrar bir araya geleceksiniz.

Maddi olarak daha rahat ettiğiniz bir dönemde doğru yatırımları yaparsanız, daha sağlam adımlarla ilerlemiş olursunuz. Maddi sıkıntılarınızı kısa sürede atlatacak, yeni iş imkanlarınız ve üzerinde çalıştığınız projelerde yapacağınız çıkışlarla eskisinden daha bol ve bereketli bir döneme gireceksiniz. Hanenize bolluk ve bereket gelecek. Etrafınızda yaşananlardan ötürü zarar görmemek için kendinizi ruhsal olarak korumanız gerekebilecek bir dönemden geçeceksiniz. İşlerinizi aksatmamaya özen gösterirseniz, bu dönemden en az hasarla çıkıp, daha mutlu ve huzurlu günlere kavuşabilirsiniz.

Haber Merkezi