Kahve falında tavuk görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında tavuk görmek, fal sahibinin evini hayırlı bir kısmetin çalacağı ve bir takım kararlar alırken...

Kahve falında tavuk görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında tavuk görmek, fal sahibinin evini hayırlı bir kısmetin çalacağı ve bir takım kararlar alırken inatçı olmaması gerektiği anlamına gelir.

FALDA TAVUK GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Mutlu ve sevinçli haberler alacağınıza bir işarettir. Özellikle aşk hayatınızda her şeyin mutlu ve güzel bir şekilde ilerleyeceğinin ve evlilik yolunun gözüktüğünün habercisidir. Özel hayatınızda daha merhametli ve şefkatli bir hayata gireceğinizin işaretidir. Sosyal ilişkiler anlamında daha hareketli bir döneme giriş yapacağınızı işaret eder. İlişki hayatınızda duygularınızın değişebileceğinin sinyalini de veren tavuk, aşk hayatınızda meydana gelebilecek değişimlerin de habercisidir. Mutlu ve güzel günler sizi beklemektedir. Hayırlı bir eş sahibi olacağınızın habercisidir.

Kahve falı yorumcularına göre uzak bir akrabadan kalacak bir mirasın ve ya bir miras sonucu gayrimenkul alacağınızın işareti olabilir. Maddi anlamda bolluğa yorumlanan bir semboldür. Dikkatsizce yapacağınız yanlış bir adım yüzünden yaşayabileceğiniz ekonomik problemler iş ve maddi yaşantınızda çalkantılara sebep olabilir fakat bu durumda kesinlikle korku ve panik yaşamamaya dikkat etmelisiniz. Asla ve asla pes etmeyip çalışma azminizden ve cesaretinizden ödün vermemelisiniz. Bu kısacık bir dönemde yaşayacağınız maddi sıkıntı, manevi olarak üzülmenize sebep olmamalıdır.

Haber Merkezi