Kahve falında timsah görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında timsah görmek, fal sahibinin umutsuz olduğu bir işte büyük bir başarı yakalayacağı fakat dedikodudan...

Kahve falında timsah görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında timsah görmek, fal sahibinin umutsuz olduğu bir işte büyük bir başarı yakalayacağı fakat dedikodudan uzak durmadığı takdirde başına büyük bir sıkıntı geleceği anlamına gelir.

FALDA TİMSAH GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Hayatınız dikkat ve kararlılık üzere kurulmuş. Her konuda olduğu gibi aşk konusunda da dikkatlisiniz. İnsanları seçme ve sınıflandırma özelliğinizle biliniyorsunuz. Fakat bu özelliğiniz aşk konusunda pek işe yaramayacak.  Çok yakında hayatınıza giren yeni bir insana aşık olabilirsiniz. Aşk hayatınızda haraketli bir döneme gireceksiniz. Hoşlandığınız ama bir türlü açılamadığınız kişi size haber yollayabilir. Duygularınızın karşılık bulması elbette sizi mutlu edecek fakat bu habere karşı bir adım atmadan önce kırk kere düşüneceksiniz. Sizden hoşlanan insanla konuşmanızda fayda var. Birbirinizi ne kadar taşıyabileceğinizi, uzun soluklu bir ilişki isteyip istemeyeceğinizi ve bu ilişkinin evliliğe gidip gitmeyeceğini konuşabilirsiniz. Sonucunda kendinize ve hislerinize güvenerek karar vermeniz yararınıza olacaktır.

Kariyerinizle ilgili yeni kararlar vereceksiniz. Bulunduğunuz konum yükselmenize pek olanak sağlamadığı için sizi tatmin etmiyor. Bu yüzden ani bir kararla işinizi değiştirebilirsiniz. Endişelenmenize gerek yok. Bu yeni işiniz kariyerinizde de yeni bir sayfa açacak. Daha başarılı olduğunuz, kariyerinizde zirve noktaya çıkma şansı yakalayacağınız bir döneme gireceksiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin. İkna kabiliyetiniz oldukça yüksek. Başarılı iletişim tekniklerini biliyorsunuz. Bunu kullanın ve iş hayatında zirveye ulaşmanın tadını çıkarın.

Haber Merkezi