Kamyonda 62 Kilo Esrar Ele Geçirildi

İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ortak operasyon sonucunda, doğu...

Kamyonda 62 Kilo Esrar Ele Geçirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ortak operasyon sonucunda, doğu illerinden İzmir’e yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği yönünde alınan istihbarat bilgileri üzerine harekete geçildi.

Operasyonun Detayları
Kamyonun çelik kapıları içerisine zulalanmış vaziyette 62 kilo esrar ele geçirildi. İzmir polisinin dikkatli ve titiz çalışmaları sayesinde, uyuşturucu madde İzmir’e ulaşamadan yakalandı.

Tutuklama ve Yargı Süreci
Operasyon kapsamında gözaltına alınan 4 şüpheli, adli makamlarca tutuklandı. İzmir polisi, uyuşturucu tacirlerine karşı kararlılıkla yürüttüğü mücadelesini bir kez daha başarıyla sonuçlandırdı.

İzmir Polisinden Kararlılık Mesajı
İzmir Polisi, uyuşturucu tacirlerine karşı yürüttükleri mücadelenin, vatandaşların da desteğiyle kararlılıkla devam edeceğini belirtti. Polis yetkilileri, vatandaşların uyuşturucu suçlarına karşı gösterdikleri duyarlılık ve iş birliğinin bu tür operasyonların başarısında önemli bir rol oynadığını vurguladı.