Kiraz Belediye Başkanı Nasuh Coşkun Karabulu ve  Olgunlar Köyü Vatandaşlarıyla Bayramlaştı

  Kiraz ilçesinin sevilen Belediye Başkanı Nasuh Coşkun Karabulu, Bayramın üçüncü gününde Olgunlar köyünde yaşayan vatandaşlarla...

Kiraz Belediye Başkanı Nasuh Coşkun Karabulu ve  Olgunlar Köyü Vatandaşlarıyla Bayramlaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kiraz ilçesinin sevilen Belediye Başkanı Nasuh Coşkun Karabulu, Bayramın üçüncü gününde Olgunlar köyünde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Karabulu, köy sakinleriyle yapılan samimi buluşmada bayramlaşarak, vatandaşların bayramını kutladı.

Görüşme sırasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan, çocukların yüzlerindeki mutluluğu görmekten büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Vatandaşlar da başkanlarının ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerine yapılan bu nazik ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ettiler.

Olgunlar köyünde gerçekleşen bu anlamlı buluşmada, mahalle sakinleriyle birlikte geçirilen zamanın önemine vurgu yapan Başkan, ilerleyen günlerde de köy ziyaretlerine devam edeceğini sözlerine ekledi.

Başkan Coşkun’un Olgunlar köyündeki bayramlaşma ziyareti, köy halkı arasında samimi bir atmosferde geçerken, çocukların yüzlerindeki gülümsemeler ise buluşmayı daha da anlamlı kıldı.