Kiraz'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. Yılı Coşku ve Gurur İçinde Kutlandı

Kiraz, düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılını büyük bir coşku ve gurur içinde kutladı. Kutlamalar, ilk olarak Şehit Birol Uysal Parkı'nda düzenlenen etkinlikle başladı. Etkinliğe Kiraz Kaymakamı Habib Güneyli, Kiraz Belediye Başkanı Nasuh Coşkun, siyasi partilerin ilçe başkanları, kurum ve kuruluş müdürleri ile belediye meclis üyeleri katıldı.

Kiraz'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. Yılı Coşku ve Gurur İçinde Kutlandı

Etkinlik, İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başladı. Ardından, halk oyunları gösterisi ve Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreni yapıldı. Katılımcılar, şehitler ve kahraman gaziler için dualar ederek vatan savunmasının önemini bir kez daha vurguladılar.
Kiraz’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü, bu yıl Kiraz Cem Yazan Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenen ikilem konseriyle devam etti. Konser, halkın yoğun ilgisiyle karşılandı ve geceyi renklendirdi.
Kiraz Belediye Başkanı Nasuh Coşkun, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Sayın Kaymakamımız Habib Güneyli, CHP İlçe Başkanı Yücel Çetinkaya, meclis üyelerimiz ve diğer birim amirlerinin katılımıyla 1 Eylül Kiraz'ımızın Kurtuluş Gününde, Kirazlı olmanın verdiği büyük gurur ile programımızı gerçekleştirdik. 1 Eylül, ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılına geldiğimiz bu günde, ülkemizin güçlü ve büyük bir ülke olması için her şeyini ortaya koyan, bağımsızlık mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vatanın ve milletin özgürlüğü uğruna canlarını feda etmekten çekinmemiş aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet, şükran, saygı ve rahmetle anıyorum" dedi.