Medicana Sağlık Grubu 15 . hastanesini Ataköy’e açtı

Medicana Sağlık Grubu'nun, İstanbul Avrupa Yakası'nda yaptığı yeni yatırımı Medicana Ataköy Hastanesi açıldı. İstanbul, Ankara, İzmir, Konya,...

Medicana Sağlık Grubu 15 . hastanesini Ataköy’e açtı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Medicana Sağlık Grubu’nun, İstanbul Avrupa Yakası’nda yaptığı yeni yatırımı Medicana Ataköy Hastanesi açıldı. İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Samsun, Sivas ve Bursa’da yer alan hastaneleriyle uluslararası standartlarda sağlık hizmeti sunan Medicana Sağlık Grubu’nun yeni hastanesi hem İstanbul’a hem de yurt dışı hastalarına modern ve son dönem hastane mimarisiyle birçok branşta sağlık hizmeti sunuyor. Medicana Sağlık Grubu’nun, İstanbul Avrupa Yakası’ndaki yeni yatırımı olan Medicana Ataköy, SGK anlaşmasıyla birlikte herkes için erişilebilir sağlık hizmeti veriyor.

Medicana Sağlık Grubu’ndan 400 milyon dolar değerinde dev sağlık yatırımı
İstanbul’da Ataköy’ün ardından Zincirlikuyu’da da yeni bir hastane açacak olan Medicana Sağlık Grubu ilk yurt dışı yatırımını ise Bosna’da yapıyor. Cumhuriyetin 100. yılında sektöre 3 yeni sağlık kurumu kazandıracak olan grup, toplamda 400 milyon dolarlık bir yatırıma imza atıyor.

Hasta ve hasta yakınları için otel konforunda deniz ve şehir manzaralı hasta odaları
Yeşil ve mavinin birleştiği Ataköy sahil hattında bulunan Medicana Ataköy Hastanesi, hem yurt içi hem de yurt dışı hastalarının birçok sağlık beklentisini karşılıyor. Otel konforunda tasarlanan hasta odaları ve bekleme alanlarına sahip olan Medicana Ataköy’de king, süit ve standart oda seçeneklerinin yanı sıra muayene ve işlem aralarında çocukların keyifli vakit geçirmeleri için kurulan pediatri servisleri yer alıyor. Ayrıca Ataköy sahilinde bulunan hastanenin birçok odası deniz gören manzarasıyla hem hastaya hem de hasta yakınlarına iyi geliyor. Medicana Ataköy’de hasta ve yakınları ile çalışanların konforu için her detay düşünülürken, hasta bekleme odaları, poliklinikler, doktor ve hasta odaları herkesin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandı. Ameliyathaneler, poliklinikler sanatın iyileştirici yönüyle ve hasta-hekim konforu düşünülerek özel olarak dizayn edildi ve güncel teknolojiyle donatıldı.

iha