O olayda kemik parçaları bulundu!

78 yaşındaki Döndü Boztepe’nin 6 Şubat Pazartesi günü akşam saatlerinde evine geri dönmemesi üzerine başlatılan arama...

O olayda kemik parçaları bulundu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

78 yaşındaki Döndü Boztepe’nin 6 Şubat Pazartesi günü akşam saatlerinde evine geri dönmemesi üzerine başlatılan arama çalışmaları, programın dikkatli takipçileri ve Müge Anlı’nın özverili çabaları sayesinde önemli bir noktaya ulaştı.

Müge Anlı, programında Döndü Boztepe olayına dair flaş bir gelişmeyi izleyicilerine duyurdu. Odunluk olarak kullanılan bir ahırda yapılan aramalarda, kötü bir koku kaynağı olan kemik parçaları bulunduğu ortaya çıktı. Bu gelişme, olayın seyrini tamamen değiştirdi.

İhbar sonucu olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından yapılan inceleme sonucunda bulunan kemiklerin sayısı arttı ve aynı bölgede yapılan çalışmalarda kaldırılan çuvalların altından elbise parçaları ve bir anahtar da bulundu.

Müge Anlı, programında yaptığı açıklamada, odunluktan çıkan kemik parçalarının DNA testi için laboratuvara gönderildiğini belirtti. Bu gelişme, Döndü Boztepe’nin akıbetine ilişkin büyük bir merak uyandırdı.

Haber Merkezi