Ödemiş’te cadde ve sokaklar güzelleşiyor

  Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş  'Sevgili Basın mensubu arkadaşlarım alanda sizlerle beraber gezip dolaştık ilçemizde...

Ödemiş’te cadde ve sokaklar güzelleşiyor

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş  “Sevgili Basın mensubu arkadaşlarım alanda sizlerle beraber gezip dolaştık ilçemizde yapılan kazı çalışmaları ve ona dayalı elektrik kabloların yer altına alınması doğal gaz çalışmalarını ve yine iletişim kablo çalışmalarının yaratmış olduğu sıkıntıyı yollardaki tahribatı gördük.

Ancak altını çizerek tekrar hatırlatma gereği duyuyorum: Yüklenici firma çalışmaları tamamlayıp gerekli testlerden geçtikten sonra yollar bize teslim edilmeden herhangi bir onarım yapma şansımız yok.

Çalışmaların derli toplu ilerlemesi için yüklenici firmaya sürekli gerekli uyarıları yapıyor, gerektiğinde cezai işlemleri de uyguluyoruz. Dirençli bir şehir için kurumların altyapı yatırımları elbette önemli, biz hemşehrilerimiz adına çalışmaların gereken hızla ilerlemesini istiyor ve süreci yakından takip ediyoruz.

Şimdiye kadar GDZ Elektrik için kazılan asfalt kaplamalı 194 sokaktan bize teslim edilen 28’inde onarım yaptık, kazı yapılmış kilit parke taş kaplamalı 95 sokaktan 29’unda onarım yaptık. Arabayla gidiş konforunu düşüren çok sarsıcı olan yollar önceliğimiz oldu. O alanlar trafik hareketinin çok yoğun olduğu sokaklar ve caddelerdi. Yani bozmak çok kolay kazmak çok kolay ama kapatması için ne yazık ki daha çok emek ve daha çok zaman gerekli yani 100 metre bir yol kazısını bir kepçe birkaç saatte kazabilir duruma göre asfalt veya taş olur ama onu yapması bizim için günler alır. Bizim derdimiz de halkın bu derdiyle dertlenmek sıkıntıyı bir an önce gidermek azaltmak .Önce başlanan işler bitirilecek temizlenecek sokak düzeltilecek sonra kazılacak ama öncesinde asla izin vermeyeceğim” dedi.