Ödemiş Belediyesi, Bayındır'daki Yangınla Mücadelede Seferber Oldu

Başkan Mustafa Turan Komşumuz Bayındır'da çıkan yangınla mücadelede tüm imkanlarımızı seferber ettik.

Ödemiş Belediyesi, Bayındır'daki Yangınla Mücadelede Seferber Oldu

Bayındır'da dün başlayan ve kontrol altına alınamayan yangın, yeniden alevlenerek çevre halkını ve yetkilileri harekete geçirdi. Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, yangın bölgesinde yaptığı açıklamada, Bayındır'da süren yangına karşı Ödemiş Belediyesi olarak tüm imkanların seferber edildiğini belirtti.

Başkan Turan, "Komşumuz Bayındır’da ne yazık ki dünden beri süren yangın yeniden alevlendi. Tüm imkanlarımızla yangın söndürme çalışmasında seferber olan ekiplerimizin yanındayız. Tankerlerimizi ve iş makinelerimizi Bayındır’a yönlendirdik." ifadelerini kullandı.

Yangın söndürme çalışmalarına Ödemiş Belediyesi'ne ait su tankerleri ve iş makineleri de katılarak yangının kontrol altına alınması için yoğun çaba gösteriliyor. Ödemiş Belediyesi'nin yanı sıra çevre ilçe belediyelerinin de destek verdiği yangın söndürme çalışmaları, gece boyunca devam etti. Halkın güvenliği için tüm önlemler alınmış durumda.

Yangının daha fazla yayılmaması için itfaiye ekipleri ve iş makineleri, yangının olduğu bölgede kesintisiz bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yangınla ilgili gelişmeler takip ediliyor.