Posta’dan 30 Ağustos skandalı!

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. Yıl dönümünde gazetelerin yanı sıra birçok devlet kurumu ve özel şirketler...

Posta’dan 30 Ağustos skandalı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yıl dönümünde gazetelerin yanı sıra birçok devlet kurumu ve özel şirketler bayrama özgü mesajlar paylaştı. Operatörlerin dahil paylaştığı bayram mesajında Atatürk’ün siyah kalpaklı fotoğrafının kullanıldı. Asker üniforma giymiş Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafını kullanılarak mesajların paylaşılmasıyla tüm ülkede 101. Zafer yılı coşkuyla kutlandı. “Bu ateş hiç sönmeyecek” başlığıyla okura sunulan Posta manşetinde, “Türk ordusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Kurtuluş Savaşı’nın tam 101 yıl önce bugün kazandı ve hiç sönmeyen bağımsızlık ateşini yaktı” diyerek verildi.

ATA’YA BÜYÜK SAYGISIZLIK

Posta gazetesinin bugünkü manşetinde Atatürk’ün yüzünün photoshop programlarıyla  genç gösterildiği görülmesi üzerine gazete okurlarından tepki geldi.

Gazetenin üst kısmında bir telefon operatörünün 30 Ağustos Zafer Bayramı için hazırlattığı kutlama mesajında Atatürk’ün görseline dikkat eden okurlar ve sosyal medya kullanıcıları telefon operatörünün Atatürk için kullanılan resmin gerçek olduğu, gazetenin kendi haber resminin ise gerçek ile yakından uzaktan alakası olmadığını  değinerek bu farklılığı nasıl gözden kaçtığına tepki gösterdiler.

.

Haber

Haber Merkezi