Rüyada eski sevgiliyle evlenmek ne anlama gelir?

Rüyada evlenmekle alakalı olarak pek çok yorumlar bulunmaktadır. Rüyada evlenmek genel manada yüce kuvvet bakımından bireye gelecek olan...

Rüyada eski sevgiliyle evlenmek ne anlama gelir?

Rüyada evlenmekle alakalı olarak pek çok yorumlar bulunmaktadır. Rüyada evlenmek genel manada yüce kuvvet bakımından bireye gelecek olan desteğin göstergesi olarak tanımlanabilir. Bunun yanı sıra evlenmek; büyük bir borca girmeye, kötülüğe, üzüntüye, üst seviyeye geçmek adına birilerine ağız bükmek şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi, tanıdığı biri ile evlenirse bu birey onun geçimine katkıda bulunur. Eğer hiç tanımadığı biriyle evlendiğini görmesi, bireyin ölümünün yaklaşması ya da evini bir yerden başka bir ortama taşıyacağı anlamına gelir. Evlenmek kimi rüya yorumcularına göre, sanatla uğraşmak anlamına da gelir. Rüya içerisinde şahitlerin huzurunda evlenmek ise Allah’ın rızasını almak şeklinde yorumlanır.

RÜYADA ESKİ SEVGİLİYLE EVLENMEK

Rüyada eski sevgili ile evlenmek; yaşanan ilişkideki veya evlilikteki sorunlara işaret eder. Kimi zaman bireyin yaşamış olduğu duygusal boşluğu tanımlayan bu rüya, mutlu olmak için yapılan hatalı seçimler sebebi ile yaşanacak daha önemli üzüntülere delalettir. Bazen bireyin eski ilişkileriyle alakalı yaşadığı pişmanlıkları işaret eder. Kimi zaman da rüya içerisinde sevgiliyle evlenmek, günlük yaşamda bireyi mutlu edecek olan duygusal gelişmelerinde olacağına yorulur.

Haber Merkezi