Rüyada korkmak ne anlama gelir? İşte rüya tabirleri…

Rüyada korkmak mutluluk verecek bir durumun yaşanmasına delalet eder. Bu durum rüya sahibini iyi yönde etkileyecektir....

Rüyada korkmak ne anlama gelir? İşte rüya tabirleri…

Rüyada korkmak; mutluluk verecek bir durumun yaşanmasına delalet eder. Bu durum rüya sahibini iyi yönde etkileyecektir. Rüyada korku yaşanması; imanın yüksek olması olarak da ifade edilmiştir. Bazı rüya alimlerine göre bu rüya; diğer insanlara nazaran üstün olmak, bazı şeylerin başarıyla kazanılması ve zafer olarak tabir edilmiştir.

RÜYADA KORKMAK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada korkmak; rüya alimlerine göre çok olumlu bir rüyadır. Rüyayı gören kişi; huzur ve mutluluk içerisinde geçireceği bir ömür yaşayacaktır. Bununla beraber güven içerisinde yaşayacak olan rüya sahibi, istediği gibi bir evlilik yapacaktır. Rüyada korkmak; rüya sahibinin yakın bir zamanda alacağı haberle yerinden uçması anlamına da gelmektedir. Rüyada bireyin korktuğunun görülmesiyle ilgili bir başka yorum ise; rüya sahibinin imanıyla alakalı olarak bazı problem yaşaması şeklinde belirtilmiştir. Ancak rüya sahibi tövbe ederek, yanlışlarından dönecektir.

Haber Merkezi