Rüyada saman görmek ne anlama gelir? İşte rüya tabirleri…

Rüyada saman görmek, hangi çeşidi olursa olsun, bütün samanlar hayra ve iyiye işaretle tabir olunur. Rüyasında...

Rüyada saman görmek ne anlama gelir? İşte rüya tabirleri…

Rüyada saman görmek, hangi çeşidi olursa olsun, bütün samanlar hayra ve iyiye işaretle tabir olunur. Rüyasında bir kimse, evine saman doldurduğunu görse, o kimse­nin bu rüyası onun çok mala sahip olacağına, zengin ola­cağına, ucuzluk ve bolluk içinde yüzeceğine işarettir.

RÜYADA SAMAN GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada saman görmek kişinin kötü giden hayatının olumlu yönde değişeceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine ve hep böyle olumlu yönde devam edeceğine işaret eder. Saman berekettir, şifadır, rızık ve nimettir. Aynı zamanda başarının da sembolüdür.

Rüyasında saman gören kişinin sosyal hayatında ilişkileri güzel gider, iyi niyetleri ve güzel hareketleri sayesinde arkadaşları ve dostları arasında hep sevilip, el üstünde tutulur hatta kendisine hiç toz kondurulmaz. Rüya sahibi sosyal hayatında olduğu gibi en az o kadar da iş hayatında ve özel hayatında da sevilen ve adından başarılarıyla söz ettiren kimse olacaktır. Rüyada saman gören kişi başarılı oluşu ve çalışkanlığı sayesinde ileride büyük bir nüfusu yöneten bir yönetici ya da patron olabilir.

Haber Merkezi