Rüyada yaralanmak ne anlama gelir? İşte rüya tabirleri…

Bir kimsenin rüyasında kendisini vücudundan yaralanmış olarak görmesi, onun ça­lışması ile eline para veya mal geçeceğine...

Rüyada yaralanmak ne anlama gelir? İşte rüya tabirleri…

Bir kimsenin rüyasında kendisini vücudundan yaralanmış olarak görmesi, onun ça­lışması ile eline para veya mal geçeceğine işarettir.

RÜYADA YARALANMAK NE ANLAMA GELİR?

Bir kişinin, rüyasında kendisini vücudundan yaralanmış bir şekilde görmesi, rüyayı görenin ça­lışması sonucunda eline para ya da mal geçeceğine işaret eder. Rüyasında vücudunun bir yerinden yaralandığını gören kişinin malı ve parası çoğalır. Bu sayede tüm mal varlığı bir anda çoğalıp iki katma çıkar. Rüyasında bacağından yaralandığını gören bir kişinin, ak­raba ve yakınlarının etrafında çok olacağına işaret eder. Rüyasında baldırından yaralandığını gören bir kişinin, öm­rünün çok çok uzadığına da işaret eder.

Rüyada yaralanmak, birbirinden farklı olaylara işaret eder. Bazı rüyalar ise, gelecekte yaşanacak olaylara işaret eder. Rüyada yaralandığını görmek de farklı pek çok olaya delalet eder. Rüyada yaralanmak, genellikle de çalışarak ele geçen bir mala işaret eder. Yaralandığı halde kan akmıyorsa rüya sahibi faziletlerini ortaya koyan bir kişidir. Aynı zamanda bir kişi tarafından yaralandığını görmek kaygı ve kedere dalalet eder. Kötü bir haber alacağına ve bu nedenle de rüya sahibinin korkup üzüleceği anlamına da gelir. Bu nedenle de dikkatli olması gerekir.

Haber Merkezi