Rüyada yaralı kedi görmek ne anlama gelir? İşte rüya tabirleri…

Rüyada yaralı kedi görmek, kişinin hayatında bulunan ve bir türlü anlaşamadığı birinin, artık hayatından tamamen çıkacağı...

Rüyada yaralı kedi görmek ne anlama gelir? İşte rüya tabirleri…

Rüyada yaralı kedi görmek, kişinin hayatında bulunan ve bir türlü anlaşamadığı birinin, artık hayatından tamamen çıkacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

RÜYADA YARALI KEDİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada yaralı kedi görmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüya alimine göre büyük bir tasarruf sağlanacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine delalet eder.

Haber Merkezi