Rüyada yüz görmek ne anlama gelir? İşte rüya tabirleri…

Rüyada yüz görmenin anlamı birden farklı şekilde yorumlanmaktadır. Bu yorumlardan ilki itibardır. Rüyasında yüz gören bir...

Rüyada yüz görmek ne anlama gelir? İşte rüya tabirleri…

Rüyada yüz görmenin anlamı birden farklı şekilde yorumlanmaktadır. Bu yorumlardan ilki itibardır. Rüyasında yüz gören bir kimse büyük bir itibar elde eder.

RÜYADA YÜZ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada yüz görmek hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine, ikilem yaşadığı bir arkadaşı ile orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, huzurlu olunacağına, aydınlığa çıkılacağına, bazı kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine işarettir.

Rüya açıklamasına göre hayatında esen güzel rüzgarların kendisini keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, son zamanlardaki maddi sorunların dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine işaret eder.

Haber Merkezi