Rüyada zebani görmek ne anlama gelir? İşte rüya tabirleri…

Rüyasında cehennem görevlilerinden olan bir zebani gören kimse, günahlarından tövbe etmesi gerektiğine işaretle tabir olunur. RÜYADA...

Rüyada zebani görmek ne anlama gelir? İşte rüya tabirleri…

Rüyasında cehennem görevlilerinden olan bir zebani gören kimse, günahlarından tövbe etmesi gerektiğine işaretle tabir olunur.

RÜYADA ZEBANİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada zebani görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, sağlıklı bir kişi olmaya yorulur.

Rüya yorumu ansiklopedisine göre hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, büyük başarı elde edeceğine, kendisine düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, gerçekleşmeyecek bir durumu artık zorlamaktan vazgeçeceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına rivayet eder.

Haber Merkezi