Saç derinizi onarın! İşte doğal tarifler…

ELMA SİRKESİ Elma sirkesi saçlarınızı canlı gösterir. Saçların hızlı ve güçlü uzamasına destek olur. Saç dibindeki...

Saç derinizi onarın! İşte doğal tarifler…

ELMA SİRKESİ

Elma sirkesi saçlarınızı canlı gösterir. Saçların hızlı ve güçlü uzamasına destek olur. Saç dibindeki yağ, kir gibi artıkları arındırır. Ayrıca saç derisindeki kaşıntıyı hafifletebilir. Bu faydası ile yağlı saçlar için bir çözüm olabilir. Saçları yumuşatır adeta pamuk gibi olmasına yardımcı olur.

Elma sirkesini saçlarınıza çok kolay bir şekilde uygulayabilirsiniz. Saçlar için temizleyici tonik görevi gören elma sirkesi düzenli kullanımda saç diplerindeki kaşıntıyı tamamen ortadan kaldırır.

ARGAN YAĞI

Saç bakımı ve saç sağlığı denildiğinde akıllara ilk olarak Argan yağı geliyor. Argan yağı saç köklerini besliyor, saçların güçlü uzamasına yardımcı oluyor. Dökülme sorununuz varsa Argan yağını kullanabilirsiniz. Argan yağı ayrıca saç tellerini de onarıyor ve saçların kırılmasını engelliyor. Argan yağı birçok yönden etkili bir ürün olmasının yanı sıra kolay bulunabilir bir ürün olması sebebiyle de ilgi çekiyor.

NANE YAĞI

Saç çıkaran ve saç oluşumunu destekleyen yağlar arasında nane yağı yer alıyor. Nane yağı düzenli kullanıldığında saç köklerinin nefes almasını sağlıyor. Kuruluk, kaşıntı, kepek ve pul pul dökülme gibi sorunları ortadan kaldırıyor. Nane yağının içeriğinde yer alan bileşenler saçlardaki kuruluğu önlerken kaşıntı ve kafa derisi sorunlarına da iyi geliyor.

BİBERİYE YAĞI

Biberiye yağı, saç büyümesini destekleyici özellikleriyle bilinir. Saç dökülmesini önlemeye, kafa derisindeki kan dolaşımını uyarmaya ve saç büyümesini desteklemeye yardımcı olan antioksidanlar içerir. Ayrıca saçların erken beyazlamasını önlemede etkili olduğuna inanılır.

Haber Merkezi