Selçuk Belediyesi'nden Üniversite Öğrencilerine Harçlık Desteği

Selçuk Belediyesinden yeni üniversiteli gençlere destek: 'İlk harçlıklarınız bizden'

Selçuk Belediyesi'nden Üniversite Öğrencilerine Harçlık Desteği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Selçuk Belediyesi, bu yıl Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nı başarıyla geçen gençlere destek olmak amacıyla “İlk Harçlıklarınız Bizden” kampanyasını başlattı Eğitim alanında sürekli destek sağlayan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Üniversite sınavını kazanarak yüksek öğrenim hayatına adım atan gençlerimizi tebrik ediyoruz. Yolunuz açık olsun. İlk cep harçlığınız da bizden olsun” ifadelerine yer verdi.
Bu kampanya, Selçuk ilçesinde ikamet eden ve bu yıl üniversiteye başlayacak gençlere maddi destek sağlamak için tasarlandı. Harçlık desteğinden yararlanmak isteyen öğrencilerin, Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekiyor. Başvuru için gerekli belgeler arasında okul kayıt belgesi, kimlik, ikametgâh belgesi ve banka IBAN numarası yer alıyor.
Başvurularla ilgili detaylı bilgi almak isteyen öğrenciler, Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nü 0232-892 83 84 numaralı telefonla arayarak öğrenebilirler. Bu adımları takip ederek, üniversite hayatlarına destek alabilecek olan gençler, Selçuk Belediyesi'nin bu anlamlı katkısından faydalanacaklar.