Somer Sivrioğlu, MasterChef All Star’a dönüş yaptı

Somer Sivrioğlu’nun All Star çekimlerine katılamaması, günlerce merak konusu olmuştu. Yurt dışında yeni bir mekan açma...

Somer Sivrioğlu, MasterChef All Star’a dönüş yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Somer Sivrioğlu’nun All Star çekimlerine katılamaması, günlerce merak konusu olmuştu. Yurt dışında yeni bir mekan açma projesi nedeniyle çekimlere katılamayan şef, sonunda MasterChef’e geri döndü. Yeni bölüm fragmanında, Mehmet Şef’in Sivrioğlu’nu tanıtırken “Çok sevdiğimiz bir şef, canımız, kardeşimiz, arkadaşımız” dediği görüldü.

Sivrioğlu, stüdyoya adım attığında yarışmacılar büyük bir mutlulukla onu karşıladı ve alkış tufanı kopardı. Yeni sezon için duyduğu heyecanı paylaşan Sivrioğlu, “İnanılmaz bir kadro var ama yani nereye baksam hepsi aynı” sözleriyle yarışmacılar arasındaki uyum ve yeteneklerden övgüyle bahsetti.

Sivrioğlu’nun dahil olduğu yeni bölümde, ana kadroya giremeyen yarışmacılar arasında yedek kadronun belirlenmesi için bir oyun daha oynanacak. Yarışmacılar, Somer Şef’in geri dönüşüyle birlikte motivasyonlarını yükseltti ve yeni bölümde daha büyük bir rekabetin yaşanacağına dair beklentilerini dile getirdi.

Haber Merkezi