Soylu: İki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü personelleri ile kahvaltı programında buluştu.  Şişli’de özel bir otelde...

Soylu: İki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü personelleri ile kahvaltı programında buluştu.  Şişli’de özel bir otelde gerçekleştirilen programda Süleyman Soylu polislerin şark görevi hakkında şöyle konuştu,

“Dağda 77 tane terörist kaldı. Allah nasip ederse onları da 29 Ekim 2023 tarihinde bu devlet sona erdirecek. Bu mücadele onların da kökünü kazıyacak bir daha bu ülkenin topraklarında PKK’lı terörist vardı diye kimse sayı, hesap veya nerede vardı diye aklına gelmeyecek.

Bu memleketin her tarafındaki çocuklarının yarına olan umudunu taşımak bizim temel görevimiz ve en temel vazifemiz. Onun için genel tabloyu görüyoruz. Bu genel tablo içerisinde Allah nasip ederse 2025 yılı sonu itibariyle tekrar söylüyorum 2025 yılı sonu itibariyle iki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz.

Genel planlamamızı, programlamamızı bunun için gerçekleştiriyoruz, bunun için yapıyoruz. Bu zaman diliminde olduğu gibi o zaman dilimi içerisinde de mevcut görevinde olanlar da bundan istifade edebilme hakkına sahip olacaklar. Yani fiili olarak bugünden itibaren esas itibariyle başlamış olacak. Onun için bu vesileyle ben öncelikle tekrar bu adımın da polis teşkilatına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

Haber Merkezi