“Star Wars: Return of the Jedi”ın 40. yılına özel hatıra paraları geliyor

“Star Wars: Return of the Jedi” filminin 40. yıl dönümünü kutlamak için özel tasarlanmış dört farklı...

“Star Wars: Return of the Jedi”ın 40. yılına özel hatıra paraları geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Star Wars: Return of the Jedi” filminin 40. yıl dönümünü kutlamak için özel tasarlanmış dört farklı hatıra parası basılacak. Kraliyet Darphanesi’nin Koleksiyoncu Hizmetleri Direktörü Rebecca Morgan, bu dünya dışı koleksiyonun lansmanının, hem Birleşik Krallık’ta hem de uluslararası alanda Star Wars hayranlarını heyecanlandıracağını belirtti.

Darth Vader, Emperor Palpatine, Luke Skywalker, Princess Leia, Han Solo ve Chewbacca gibi ikonik Star Wars karakterlerinin yer aldığı tasarımların ilk görselleri paylaşıldı. Ayrıca R2-D2 ve C-3PO’yu içeren 50 penilik madeni paralar da koleksiyonda yer alacak. Bu, orijinal Star Wars karakterlerinin ilk kez resmi Birleşik Krallık paralarında yer alacağı anlamına geliyor.

Özel hatıra paralarının satışı 10 Temmuz’da sabah 9’da Kraliyet Darphanesi’nin resmi web sitesinde başlayacak. Bu paralar, Star Wars hayranları ve madeni para koleksiyoncuları arasında büyük bir ilgi uyandırması bekleniyor. Koleksiyon, Star Wars: Return of the Jedi filminin 40. yıl dönümünü kutlamak için özel bir anı oluşturacak ve hayranlar için benzersiz bir hatıra niteliği taşıyacak.

Haber Merkezi