Tahmazoğlu: Daha güzel bir Şahinbey düşüncesince çalışıyoruz

Şahinbey Belediyesi, Şahinbey İlçesi'nde vatandaşın hâlâ şen bir dirim sürmesi düşüncesince acemi planlara imza atarken, mahalle...

Tahmazoğlu: Daha güzel bir Şahinbey düşüncesince çalışıyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şahinbey Belediyesi, Şahinbey İlçesi’nde vatandaşın hâlâ şen bir dirim sürmesi düşüncesince acemi planlara imza atarken, mahalle ziyaretleri ile de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye bitmeme ediyor.

Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde geçmiş günden itibaren vatandaşın indinde bulunan ve talepleri durumunda dinleyip, analizör üreten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye bitmeme ediyor. Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla buluşan ve taleplerini dinleyen Başkan Mehmet Tahmazoğlu, esnafın dip ilgisiyle karşılaştı. İlçede namına yersiz talepleri durumunda dinleyen Başkan Tahmazoğlu, ilçeyi esnaf ve vatandaşlarla beraberce yönetmeye bitmeme edeceklerini belirtti.

Vatandaşlarımız düşüncesince acemi planlar üretiyoruz

Esnaf ziyaretlerinde vatandaşın dip merakı ile karşılaşan Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “İlçemizde esnaflarımız ve vatandaşlarımızla derişik pıtrak bir araya gelmeye, sevgi etmeye ve istişarelerde bulunmaya himmet ediyoruz. İlçemizdeki esnaflarımızı görüşme ederek yararlı işler temennisinde bulunduk. Ziyaret ettiğimiz rastgele yerde şişman bir teveccühle karşılaşıyoruz. Muhabbetleri ve güler yüzleriyle içimizi ısıtan topu topu hemşerilerimize teşekkürname ediyorum. Onların bizden beklentilerini ve taleplerini durumunda kulaktan onların gereksinimlerine mucibince planlar ve icraat yapıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana bu iyilikle ilerlediğimiz yolda görev çıtamızı artırarak çalışmaya bitmeme edeceğiz. Rabbim bütünlük ve beraberliğimizi sonsuz eylesin” dedi.

Haber

Kaynak: IHA