Talihsiz kaza… Oyun parkında parmağı koptu

Olay, saat 21.30 sıralarında Mahmudiye Mahallesi, Karanfil Sokak’ta bulunan çocuk parkında meydana geldi. Parkta oyun oynayan...

Talihsiz kaza… Oyun parkında parmağı koptu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, saat 21.30 sıralarında Mahmudiye Mahallesi, Karanfil Sokak’ta bulunan çocuk parkında meydana geldi. Parkta oyun oynayan Ecrin A., iddiaya göre, sol elini tahterevallinin demirlerinin arasına soktu. Bu sırada parmakları sıkışan Ecrin, şiddetli bir acıyla ağlamaya başladı. Yanına yetişen yakınları, sol el yüzük parmağının koptuğunu fark etti. Durumu hemen bildirenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekibi sevk edildi. Ecrin’in kopan parmağı buz kalıbına konulurken, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapıldı. Daha sonra Ecrin, İnegöl Devlet Hastanesi’ne nakledildi.

İnegöl Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Ecrin, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Burada yapılacak bir ameliyatla kopan parmağının yerine dikileceği öğrenildi. Ecrin’in tedavisine hemen başlandı.

Polis, olayla ilgili inceleme başlatırken, kaza sonucu meydana gelen üzücü olayın nasıl gerçekleştiğini ve sorumluları belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Merkezi