Tarsus'un köylerinde sosyal tesis ağı genişliyor

Tarsus Belediyesince 6 mahalleye hâlâ sosyal tesis yapılarak halkın hizmetine sunuldu. Açılışı meydana getirilen sosyal tesislerin...

Tarsus'un köylerinde sosyal tesis ağı genişliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tarsus Belediyesince 6 mahalleye hâlâ sosyal tesis yapılarak halkın hizmetine sunuldu. Açılışı meydana getirilen sosyal tesislerin içinde kocabaşı odası, sağlık muayenesi odası, katalog ve konuk odası kabilinden sert baş döndürücü meydan bulunuyor.

Kurbanlı, Çiçekli, Çiriştepe, Köselerli, Ballıca ve Yeniköy mahallelerine kazandırılan sosyal tesisler, planlı törenle hizmete girdi. Törende mütekellim Kurbanlı Mahalle Muhtarı Aysuna Yılmaz, 20 salname özlemlerinin Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan sebebiyle sona erdiğini belirterek, “Ben bugün baş döndürücü mutluyum. 20 yıldır bu hatıra bekliyorum. Her şeyi yaptım bunu yapamadım. Herkes bana ’Tapulu alanın yok, muhtarlık binası yapamazsın’ dedi. Çok insanoğlunun ardında koştum. Haluk Başkanım köyüme geldi ’Hemen yapacağım’ dedi. Bu engeli aştık, başkanım cesurluk gösterdi. 20 salname özlemimi giderdi” dedi.

“Türkiye’de hizmetlerimizin örneği yok”

Köy halkını değme devir ayrı müşterek yere koyduğunu kail Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ise “Bir şeyleri anlatırken bu anlattıklarını müşterek hikayeye sığdırırsınız. Hikayenin de başlangıcı vardır. Ben bundan böyle sizlere zorlukları bildirmek istemiyorum. Benim esas halkım burada. Köylü vatandaşlarımın zorluklarını biliyorum. Hep dedim ki, ne olursa olsun fariza değme yere denktaş durumda masraf dağıtılır. Çünkü şehremaneti mevrut para, hoppadak şehirde oturanın değil, en rustik kesimdeki kişilerin parası. Dile hazırlop ihaleler saydam olacak, sosyalist belediyeciliği getireceğiz derken bunun düşüncesince dedim. Halkım kazanıyor. Türkiye’de hizmetlerimizin örneği yok. Tertemiz müşterek belediye, ek kaynakları çalıştırarak sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Doğru ne ise onu halkım düşüncesince yaptım”

Tarsus düşüncesince sonuna denli çalıştığını tamlayan Başkan Bozdoğan, “Tarsus il olacak. Hepiniz de hayat kalitesi yönünde en dobra bölgelere geleceksiniz. Burada oturan etraflı halkım benim ne yaptığımı biliyor. Doğruları halkıma anlatacağım. Çalmadık bap bırakmayacağım. Tarsus Belediyesinde nelerin başarıldığını anlatacağım. Toplumcu belediyecilik dair Türkiye’nin en dobra belediyesini ne itibarsızlaştırmaya çalıştıklarını da anlatacağım. Bunun düşüncesince iş sağlayan reis bey yardımcılarım, baş döndürücü kıymetli memurlarım, personellerim, bürokratlarım, işçilerim, emekçilerim hepsine baş döndürücü teşekkürname ediyorum. Hakkaniyet neyse, akıllıcasına ne ise onu halkım düşüncesince yaptım. Hepinize verdiğim lafı tuttum. 24 saatin 25 saati çalıştım” niteleyerek konuştu.

Kurbanlı köyünün baş döndürücü iri müşterek ihtiyacının gerçekleştiğini vurgulayan yurttaşlar ise maruz hizmetlerden çevre Başkan Bozdoğan’a teşekkürname ettiler.

Haber

Kaynak: IHA