Tek okul 3 kupa

Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ödemiş Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Okul Sporları Müsabakaları”...

Tek okul 3 kupa
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ödemiş Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Okul Sporları Müsabakaları” na Çaylı Ortaokulu, Küçük Kızlar, Yıldızlar Kızlar ve Yıldız Erkekler kategorisinde katılım gösterdi.  Çaylı Ortaokulu, Okullar arası Futsal Turnuvası kapsamında kız ve erkek takımlarımız grup elemelerinden başarıyla çıkarak finallere katılmaya hak kazandı.

Yıldız Erkekler Futsal finali Çaylı Ortaokulu ve 50.Yıl Ortaokulu arasında İlk Kurşun Spor Salonunda gerçekleştirildi. Normal süresi 4-4 berabere biten final maçında sonucu belirleyen penaltılar oldu.Atılan penaltılar ile maçı 7-5 önde bitiren Çaylı Ortaokulu Yıldız Erkekler takımı Ödemiş İlçe Şampiyonu oldu. Final maçının ardından Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Sunullah DESTİCİOĞLU ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cafer CEBECİ’nin katılımıyla ödül töreni düzenlendi. Ödül töreninde şampiyon olan Çaylı Ortaokulu Küçük Kızlar, Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler takımına Şampiyonluk kupası verildi.

Çaylı Ortaokulu Müdürü Alp Tekin KÜÇÜK bu yıl ilçede düzenlenen tüm spor müsabakalarına katılım gösterdiklerini belirtti. Bu başarıların tesadüf olmadığını, başarının bir ekip işi olduğunu ve uzun bir çalışma sonucu ortaya çıktığını belirterek okulda görev yapan başta Beden Eğitimi Öğretmeni İzzet Sarıkaya olmak üzere emeği geçen herkese etti. Bunun yanı sıra maçlarda okullarını maddi manevi yalnız bırakmayan Antika Gayrimenkul sahibi Recep YILMAZ Bey’e bilhassa teşekkür ettiğini belirtti.

Sabriye Bedel / yenikiraz.com