Temizlik işçisi parayı sahibine teslim etti

Bayraklı Sevgi Yolu’nda rutin temizlik çalışması yapan Tugay Karacan, sabah saatlerinde yerde bir deste banknot buldu....

Temizlik işçisi parayı sahibine teslim etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bayraklı Sevgi Yolu’nda rutin temizlik çalışması yapan Tugay Karacan, sabah saatlerinde yerde bir deste banknot buldu. Çevredeki insanlara bu parayı düşürenin olup olmadığını sordu. Bir esnaf, parayı düşüren kişiyi tanıdığını ve az önce bankadan para çektiğini belirtti. Karacan, bu bilgi üzerine parayı düşüren kişiyi buldu. Parasını düşürdüğünü fark eden Ali Rıza Yarar, bankadan çektiği emekli maaşının makbuzunu gösterdi. Karacan, parayı Yarar’a teslim etti.

Bu örnek davranış, hem çevredeki vatandaşların hem de esnafın takdirini kazandı. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal da Tugay Karacan’ı makamında ağırlayarak altın hediye etti ve teşekkür etti. Başkan Sandal, yaşanan olayın kendisini hem mutlu ettiğini hem de duygulandırdığını ifade ederek, bu davranışın örnek olmasını umduğunu dile getirdi.

Başkan Serdar Sandal, konuyla ilgili olarak, “Yaşanan olayı haber aldığımda hem çok mutlu oldum hem de duygulandım. Paranın miktarı önemli olmamakla birlikte, sergilenen tavır hepimizin özlediği, görmek istediği örnek bir davranış. Bu nedenle mesai arkadaşımı kutluyorum. Bayraklı Belediyesi’nde çalıştığı için ayrıca gurur duyuyorum. Umarım bu davranışın Türkiye’ye örnek olur. Seninle gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi