TKP’li Gülperi Putgül: ‘Bize dayatılan karanlığı kabul etmiyoruz’

Türkiye Komünist Partisi (TKP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Gülperi Putgül Köybaşı, sosyal medya hesabından paylaştığı...

TKP’li Gülperi Putgül: ‘Bize dayatılan karanlığı kabul etmiyoruz’

Türkiye Komünist Partisi (TKP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Gülperi Putgül Köybaşı, sosyal medya hesabından paylaştığı teşekkür videosunda dayatılan sisteme karşı mücadeleye devam edeceklerinin altını çizdi.

Yüreği aydınlık bir Türkiye için atan ve başka bir ülkenin mümkün olduğuna inanarak bize omuz veren tüm dostlarımıza merhaba,” diyen TKP’li Köybaşı, zorlu yolların inişli çıkışlı olduğuna işaret ederek: “Biliyorum, seçim sonuçları nedeniyle üzgün, hayal kırıklığı içerisinde ve öfkelisiniz. Ben de bu ülkenin bir yurttaşı olarak ve TKP Milletvekili adayı olarak seçim sonuçları nedeniyle benzer durumları taşıyorum. Öte yandan biliyorum ki, eşit, özgür, bağımsız bir Türkiye için verdiğimiz mücadele, yürüdüğümüz yol, inişli çıkışlı zorlu bir yol,” dedi.

‘Asıl yenilgimiz, umudumuzu yitirdiğimiz gündür’

“Ve seçimlerdeki yenilgi, aslında bu zorlu yollardaki duraklarımızdan bir tanesi. O yüzden umudumuzu yitirmiyoruz. Bizler, dün olduğu gibi bugün de, mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bize dayatılan bu karanlığı kabul etmiyoruz. Çocuklarımıza böyle bir gelecek emanet etmeyeceğiz. Sizlerin de böyle düşündüğünü biliyorum ve o yüzden diyorum ki, unutmayın asıl yenilgimiz, umudumuzu yitirdiğimiz gündür. 

Bu yolda bizimle birlikte yürüyen, bize inanan, desteğini esirgemeyen tüm dostlarımıza tek tek teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki varız, iyi ki var olmaya devam edeceğiz,” dedi.

Merhaba ?

Bu videoyla sizlere seçim sürecinde verdiğiniz destekleriniz için teşekkür etmek istedim.

Biraz üzüldük biraz kızdık belki. Ama mücadelemiz ve umudumuz dün olduğu gibi bugün de devam ediyor. #TKPGelirHerŞeyDeğişir pic.twitter.com/3NRKCojENK

— Gülperi Putgül Köybaşı (@gperipk) May 17, 2023

Haber Merkezi