Trafik polislerinden Kiraz Anaokulu'nda trafik eğitimi

OPET'in desteğiyle 4 yıldır devam ettirilen ve bugüne kadar yaklaşık 3 milyon öğrenciye ulaşılan ''Trafik Dedektifleri...

Trafik polislerinden Kiraz Anaokulu'nda trafik eğitimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

OPET’in desteğiyle 4 yıldır devam ettirilen ve bugüne kadar yaklaşık 3 milyon öğrenciye ulaşılan ‘’Trafik Dedektifleri Projesi” kapsamında çalışmalar hızla sürüyor. Proje kapsamında geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Yol Kullanıcıları Eğitici Eğitimi’ni tamamlayarak görev yaptıkları illerde proje eğitmeni olarak yeni Trafik Dedektiflerini yetiştirecek proje eğitimcilerin sayısı 600’e ulaştı. 

Haber

Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında Kiraz İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Polisleri tarafından Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri aracılığı ile Kiraz Anaokulu öğrencilerine “Çocuklar İçin Trafik Eğitimi (Trafik Dedektifleri) Projesi” ve ‘’Bu yolda sana çok güveniyoruz’’ sloganından hareketle Trafik Güvenliği eğitimi verilerek bilgilendirilme yapıldı, öğrencilere Trafik Dedektif Kartları ve el broşürleri dağıtıldı. Vatandaşlara emniyet kemeri kullanmak ile bilgilendirme çalışmaları yapıldı ve el broşürleri dağıtıldı.

Haber Merkezi