Türkiye’de drone ile Araplara arsa satılıyor

Silivri'de denize sıfır bazı arsalar, imar izinli olup Arap emlakçıların gözdesi oldu. Türkçe kelimelerin dahil kullanılmadığı...

Türkiye’de drone ile Araplara arsa satılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de denize sıfır bazı arsalar, imar izinli olup Arap emlakçıların gözdesi oldu. Türkçe kelimelerin dahil kullanılmadığı tanıtım videosu, drone ile havadan çekiliyor.

Konuyla ilgili açıklamasını yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Ne demişti Fatih Sultan Mehmet? ‘Allah’ın laneti üzerlerine olsun.’ Evet, Allah’ın gazabı ve laneti İstanbul’u satanların üzerine olsun. ‘Biz Müslümanlara satıyoruz’ diye durumu kurtarmaya çalışıyorsanız bilin ki o Müslüman dedikleriniz Filistin’i satmışlardır. Sizden aldıklarını yarın ödeyen herkese satarlar” dedi.

‘Hayranlıkla göreceğiniz villalar buradan yükselecek’

Öte yandan gazeteci Batuhan Çolak, “Birkaç sene sonra hayranlıkla göreceğiniz villalar tam da buralardan yükselecek. Silivri Belediyesi MHP’nin bu görüntülerden hiç rahatsızlık duymuyor mu? “Bizi aşan durum” diyeceklerdir. Olabilir, en azından imar izinleri incelenebilir, satış araştırılabilir. Bu konuya tepki gösterilip kamuoyu oluşturulabilir. Bu konuya tepki gösterilip kamuoyu oluşturulabilir. Ya da İBB… Kanal İstanbul ve çevresi parsel parsel satılıyor, oraya gidip bir basın açıklaması bile yapılmıyor.

Vatan toprakları tarumar ediliyor, kimsenin sesi çıkmıyor, kimsenin umurunda değil” dedi.

Yarım saat önce yayınlandı bu reklam…
İstanbul Silivri'de denize nazır arazilerimiz, imar izinli olarak Arap emlakçılar tarafından Araplara satılıyor.
Türkçe kelimeye bile yer verilmemiş.
Satılan topraklarımız drone çekimleri ile havadan da işaretleniyor.
Birkaç sene sonra… pic.twitter.com/zHuQ3fSCER

— Batuhan Çolak (@batuhancolak33) August 2, 2023

Haber

Haber Merkezi