Ünlü aktör boşandı

Avustralyalı oyuncu Hugh Jackman ve eşi Deborra-Lee Furness, 27 yıllık birlikteliklerinin ardından evliliklerini sonlandırdıklarını resmi bir...

Ünlü aktör boşandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Avustralyalı oyuncu Hugh Jackman ve eşi Deborra-Lee Furness, 27 yıllık birlikteliklerinin ardından evliliklerini sonlandırdıklarını resmi bir açıklama ile duyurdular. Bu karar, uzun süreli evlilikleri boyunca birlikte birçok zorluğu aşan çifti sevenlerini üzdü.

54 yaşındaki ünlü aktör Hugh Jackman ve 67 yaşındaki eşi Deborra-Lee Furness, Cuma günü konuyla ilgili bir açıklama yaparak, uzun yıllar süren mutlu bir evliliğin ardından ayrılma kararı aldıklarını duyurdular. Açıklamada çift şunları ifade etti:

“Harika, sevgi dolu bir evlilik içinde, karı koca olarak neredeyse 30 yılı birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ama artık yolculuğumuz değişiyor ve bireysel gelişimimizi sürdürmek için ayrılmaya karar verdik.”

Çift, ailelerinin her zaman en büyük öncelikleri olduğunu vurgulayarak, hayatlarının bir sonraki bölümüne şükran, sevgi ve nezaketle başlayacaklarını belirtti. Ayrıca, gizliliklerine saygı gösterilmesini rica ettiler.

Hugh Jackman ve Deborra-Lee Furness açıklamayı “Deb ve Hugh Jackman” olarak imzalayarak, “Bu, ikimizin de yapacağı tek açıklamadır” ifadesini eklediler. Çiftin 23 yaşındaki Oscar ve 18 yaşındaki Ava isimli iki evlatlık çocuğu bulunuyor.

Deborra-Lee Furness’ın Hugh Jackman’dan 13 yaş büyük olması daha önce magazin haberlerine konu olsa da, çift bu yaş farkının ilişkilerine herhangi bir olumsuz etki yapmadığını defalarca açıklamıştı.

Haber Merkezi