Ünlü oyuncu Ünal Silver’ın ölümü sanat camiasını yasa boğdu

75 yaşındaki Ünal Silver’ın uzun süredir devam eden sağlık sorunları sonucu hayatını kaybetmesi, Türk sanat camiasında...

Ünlü oyuncu Ünal Silver’ın ölümü sanat camiasını yasa boğdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

75 yaşındaki Ünal Silver’ın uzun süredir devam eden sağlık sorunları sonucu hayatını kaybetmesi, Türk sanat camiasında büyük bir üzüntüye neden oldu. Oyuncu Hülya Duyar, sosyal medya hesabından Ünal Silver için duygusal bir paylaşım yaparak onunla yaşadığı anılara vurgu yaptı.

Silver’ın fotoğrafını paylaşan Duyar, uzun bir yazıyla duygularını ifade etti. Meslektaşına veda etmek yerine onunla yaşadığı anıların bir ömre sığmadığını belirten Duyar, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Ünal Silver gibi bazı özel insanlarla paylaşılan anılar, bir ömre sığamıyorken aslında hiçbir paragrafa sığamaz ama can dostuma aramızdan ayrıldığı bu günde, buradan teşekkür etmek istedim. Teşekkür edeceğim çünkü benim için bu bir veda değil. Hayatımızın büyük çoğunluğunda birbirimiz ile mutluluklarımızı, hüzünlerimizi, dertlerimizi, sırlarımızı, yeri geldi hanemizi yeri geldi soframızı paylaştık.

Sen bana hem can, hem yol arkadaşı, yeri geldi hem hoca hem abi hem de babam oldun. Yerin bende çok ayrı. Şimdi, paylaştığımız bu hayatta senin bana kattıkların ile birlikte tüm güzellikleri yaşatmaya devam edeceğim, ben anılarımızı yaşattıkça, sen de benimle yaşamaya devam edeceksin, o yüzden bu bir veda değil. Her şey için teşekkür ederim can dostum, ruhun gibi parlayan ışıkların içinde uyu.”

Haber Merkezi